11 mars 2012

Har nog ingen bra rubrik här inte...

Tröttfia här i jumpsuit och datorn i knät. Kaminen värmer och på tvn bjuder kanal 4 på filmen Taken. Sett den förr men den är bra. Hade velat haft ett Åhléns här i viken i veckan. Vill fixa i ordning i badrummet. Lite fina tvålar, fina duschgrejer och så. Eftersom badrummet inte är i toppklass kan det ju behövas lite annat. Sen ska jag ta och packa upp bäddsängen i veckan och ordna det lite mysigt på övervåningen åt våra helggäster. :) Imorgon är det MK-möte inne i Gävle vilket gör att mitt tidsschema är pressat. Tajt med sen jobbdag, hundar och hobby-jobb.
Hoppas kunna ta mig ifrån jobbet lite tidigare och få en möjlighet att springa in på färgaffären och köpa mer takfärg. Måste målas klart där innan helgen. Letar en till tvättkorg då vi märkt att det varit bra att ha en borta i pannrummet. Behöver även en i badrummet. MEN, fy vad dyrt det är med lite finare tvättkorgar.
Tycker denna är fin, enkel och har en fin färg. Vill inte ha en vit eftersom vill ha en mer naturlig färg i badrummet på tvättkorgen. Denna fina är från Mio och kostar runt 500kr. Billigt?!
Nej, blir till att leta vidare!
Nu är det nog dags att fixa sig lite i reklampauserna och göra sig redo för sängen. Leta reda på kavajen och strumpbyxorna också. Ja, kjol och skor också för den delen! ;-)
God natt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar