6 augusti 2011

Altanen

Utomhus händer det egentligen inte så mycket detta år. Vi har funderingar på att riva den totalt och bygga nytt, bredda den ca 1,5 m och glasa in en del. Göra ett större soldäck. Trädgården är så pass stor att detta inte kommer göra något för att tomten ändå kommer kännas stor. Men lite piff måste ju göras ändå om man vill trivas så länge man får nöja sig med den befintliga altanen som det egentligen inte är några större fel på. =)



Dessa möbler fick vi av pappas arbetskollega vilket vi är oerhört tacksam för. Dynorna har sett bättre dagar men de får duga i år. Vi får se vad det blir för möbler senare eller om de även får duga nästa år.

Rabatten är en väldigt lättskött sådan, lite ogräs behöver plockas lite då och då och något enstaka grässtrå. Planterade lavendel som jag fått av mamma tidigare i somras och nu blommar den så fint. Annars finns det fina bondpioner, rosor av olika slag, lite kattmynta och några små söta stockrosor.

Här har vi tomtens gäststuga och i bakgrunden ser man grannens hus. Sängarna som står därinne fick vi med huset och nu är det en liten mysig del av trädgården där jag satte upp två pelargoner av den snälla damen vars förråd vi fick titta igenom. =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar